hell yeah Norrtälje

KAN VI DISKUTERA min nya lampa jag fick i julklapp? Älskar den. Den är perfekt. Älskar ananas. Ananas är livet. 
 
Har blivit städmanisk. Häromdagen höll jag på att missa Benjamins tåg för att jag städade. Vet inte riktigt vad jag håller på med. Mitt rum är bra mycket fräschare nu dock, så jag antar att mina psykiska problem för något gott med sig. Min ilska blir något konstruktivt, min rädsla blir till städning. Har avverkat flera sidor i mina anteckningsböcker också. Alla mina känslor hamnar på papper i ett enda virrvarr av ord och trassel och ångest. Jag skriver ner allt. Kan inte låta bli. Måste få ut det. Det har gjort att jag srivit det där och inte här, men det spelar ingen roll. Jag har inte en blogg av någon speciell anledning. Har typ alltid haft en. Tar upp lite plats på internet. Vi får se vad som händer i framtiden. 
 
Har dock blivit biten av en riktigt äcklig förkyldning. Snorpapper överallt. Känner mig svag och döende. Mådde rätt ok imorse, körde yoga som vanligt. Min kropp lyssnade nästan. Jag ser dock inga framsteg. Jag har tappat snart åtta kilo, men ser inte ett spår av raset på min kropp. Mina lår är fortfarande säckiga, mina armar hänger. Är inte nöjd. Men antar att det kommer. 
 
Jag har ätit bättre. Antar att det har varit pga min familj har varit hemma. Har behövt äta nästan tre mål om dagen. Men när de inte ser så kommer det upp igen. Men det har fortfarande gjort att jag nästan gått upp ett kilo sedan sist jag ställde mig på vågen. Hur hände det? HUR gick det till? Det är inte mycket skillnad. Misstänker dock att det är muskler. Har tränat ganska hårt. Och muskler väger mer än fett. Men ändå. Hur? 
 
Egentligen spelar min vikt ingen roll. Jag använder den mest för att se om det händer nåt. Så länge min kropp ser ut som den gör kommer jag inte vara nöjd. Jag struntar i om den väger 55 eller 45, så länge jag inte kan se mig i spegeln ens så är jag inte färdig. 

RSS 2.0